Bibi_Thuis-29

Naast de eigen collectie is het ook mogelijk om voor jou te ontwerpen. Zoals huisstijlen, geboortekaartjes, maar ook een product op maat als bijvoorbeeld een schriftje.
Meer informatie over mijn werk in opdracht vind je op mijn website.

BL-ij [ Bibi de Lang

Over BL-ij

 – Bibi de Lang

Begin 2005 richtte ik BL-ij op uit een behoefte om producten te ontwerpen waar ik mijn passie voor grafiek en papier in kwijt kon. Vanuit een voorliefde voor mooie kleuren, patronen en een strak lijnenspel wilde ik unieke producten ontwerpen.

In een tijd van massaproductie en wegwerpcultuur ontwerp ik voor diegene die bijzondere producten en vakmanschap weten te waarderen. Alle producten zijn daarom handgemaakt in onze eigen studio waardoor een hoge kwaliteit gewaarborgd wordt.

Waar ik BL-ij van word:
stedentrips / lege notitieboekjes / Italiaans eten / stan smiths sneakers / goede latte macchiato / fijne kleuren / vakmanschap / mooi concert / fijn schrijvende pennen / lunchen buiten de deur / poezen filmpjes / vlierbloesem limonade / schoon beddengoed / glazen tuinhuisjes / museum bezoekjes / oude postkaarten / gewassen haren / vers gebakken taart / Parijs

 – studio | shop | showroom

Na 4 jaar in het centrum in Arnhem een papierwinkel & studio te hebben gehad, verhuisde BL-ij in 2014 naar het creatieve modekwartier in de Arnhemse wijk Klarendal. In de studio Where we work; creëren, inspireren & verkopen we. We zijn er druk bezig onze collectie te maken, maar we ontvangen je ook graag om je mee te nemen in onze wereld.

In het winkel gedeelte verkopen we onze eigen collectie en mooie en unieke producten die wij zelf graag gebruiken in onze studio. Zoals inspirerende boeken, handige bureauaccessoires maar ook heerlijke biologische thee die we drinken als we pauze houden!

De studio is ivm. verhuizing niet meer te bezoeken.

Volg ons op facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.