Als ontwerper maak ik diverse producten die als independent label verkocht worden in binnen en buitenland. Bekijk de actuele collectie op BL-ij.nl.
Naast een eigen collectie ontwerpen en in de markt zetten vind ik het ook leuk om voor jou te ontwerpen. Dat kan direct na aanleiding van een BL-ij product, zoals bijvoorbeeld een schrift speciaal voor jouw bedrijf/evenement of een kaart om iets te vieren!

BL-ij specialiseert zich specifiek op origami gevouwen geboortekaartjes. Hier een selectie van de mogelijkheden voor geboorte-origami-kaarten. Elk kaartje is naar wens te veranderen in kleur en lettertypes. Momenteel hebben we standaard in de collectie een geboortebootje, tentje, hoedje, vliegtuigje en vogeltje, nieuw is een vosje! Maar Mocht jij zelf een idee hebben, kijk ik graag met je mee.

Kijk voor werkwijze en prijzen op deze pagina.

Bekijk hier een selectie van de geboortekaartjes. Verschillende opties zijn mogelijk als standaard dubbele kaarten, maar ook unieke origami kaartjes als een bootje, vogeltje, hoedje of tentje.

Kijk voor werkwijze en prijzen op deze pagina.

Ook trouwkaarten of huwelijksbootjes maak ik voor jullie naar wens

Bekijk hieronder enkele voorbeelden; van huisstijl, jubileumkaart, tasjes of webdesign.

Als winkelier is het soms lastig om een unieke collectie bij elkaar samen te stellen, zou je wel eens een eigen kaarten serie willen hebben of een ander stationery item? Samen met jou maak ik een unieke eigen collectie voor je, die je misschien ook wel door kunt voeren in je eigen huisstijl; Cadeaubonnen, stickers, inpakpapier of zelfs tasjes!