Geboortekaartje of trouwkaart

 

Kindje op komst, trouwen of andere gelegenheid en ben je opzoek naar een bijzonder ontwerp?

Ik maak graag een persoonlijk ontwerp aan de hand van jouw ideeën. Bekijk mijn portfolio voor een selectie geboortekaartjes of surf door de collectie van BL-ij om inspiratie op te doen. Heb je zelf al ideeën voor een kaartje, mail ze me en ik maak een ontwerp voorstel voor je. Wil je liever een keertje langs komen en lekker komen bladeren in de voorbeelden map?
Maak een afspraak, info@bl-ij.nl

Origami kaartje

BL-ij specialiseert zich specifiek in origami gevouwen geboortekaartjes. Op de site zie je enkele origami figuren die de basis vormen voor het ontwerp dat ik voor je naar jouw wensen maak. Alle kaartjes worden dus speciaal voor jou op maat ontworpen.

Momenteel gebruik ik de origami figuren zeilbootje, vosje, tentje, vogel, hoedje van papier en een vliegtuigje als basis template voor het kaartje. Deze figuren lenen zich het beste als kaartje, omdat ze de meeste ruimte bieden voor de informatie die minimaal op een kaartje gewenst is. Toch is de ruimte op het origami kaartje wat beperkter dan op een regulier kaartje, mocht je bijvoorbeeld een babyborrel geven of meer informatie moeten delen bij een huwelijksbootje, dan ontwerp ik een bijpassend inlegvel voor je. Zo kun je toch alle informatie die je wilt delen kwijt. Bekijk alle origami figuren in het portfolio.

De prijzen die ik hanteer voor je kaartje zijn ook gebaseerd op deze figuren, wil je een geheel nieuw origami figuur als kaartje dan maak ik een offerte voor je.

Trouwkaart

Stappen jullie in het huwelijksbootje?

Dan ontwerp ik het origami bootje speciaal voor jullie als huwelijksbootje. Hierin zijn ook weer verschillende mogelijkheden, mail me je wensen voor jullie speciale dag.

Werkwijze en prijzen

Benieuwd naar mijn werkwijze en de prijs voor een uniek kaartje? Kijk dan even hier.