TOEPASSELIJKHEID VAN DEZE VOORWAARDEN:

Deze voorwaarden zijn, met uitsluiting van eventuele andere voorwaarden, van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen met betrekking tot door BL-ij tot stand gebrachte of aangeboden producten. Het overeenkomen van een opdracht op maat, het accepteren van een aanbieden dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

Opdrachten maatwerk

In opdracht:
Bij een bestelling voor een ontwerp in opdracht dient men deze algemene voorwaarden te hebben gelezen en akkoord te gaan. Alle bestellingen en opdrachten via de website, worden per mail bevestigd. Wanneer de klant geen bevestiging van een bestelling en/of opdracht heeft ontvangen dient hij contact op te nemen met BL-ij. Het kan zijn dat BL-ij de geplaatste bestelling en of opdracht niet heeft ontvangen.
De klant ontvangt een digitale proef van het ontwerp en geeft per mail eventuele wijzigingen door. (Tegen een meerprijs kan er ook een papieren proefdruk gemaakt worden, bijvoorbeeld bij geboorte of trouwkaarten). Na goedkeuring van het ontwerp door de klant stuurt BL-ij de klant een factuur in pdf-formaat als bijlage in de mail. De klant zorgt voor vooraf betaling van de factuur.

Bij geboorte- en/of trouwkaarten:
Het drukken van de kaarten wordt in gang gezet nadat de klant hier toe opdracht voor gegeven heeft. Zonder bericht van de klant  worden de kaarten op het adres wat op de kaart staat genoemd geleverd. De levering van de kaarten vindt plaats op het door de klant opgegeven bezorgadres. BL-ij kan niet  aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen bij de  bezorging.
Let op: Een in opdracht bestelling kan niet geannuleerd worden!!

Overmacht
BL-ij is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door  overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij BL-ij en transport stagnatie. BL-ij kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verlies of schade toegebracht door het transport bedrijf.

Privacy
BL-ij geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door zonder toestemming van de klant.

Copyright BL-ij ©2024
Er rust een copyright op alle afbeeldingen van BL-ij. Alle rechten voorbehouden.
Reproductie van een product van BL-ij is verboden. Bij schending van het auteursrecht (intellectueel eigendom) wordt aangifte gedaan.

Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij BL-ij.

BL-ij© 2024 te Arnhem | KVK: 09191318 | BTW:NL001871904B91

ALGEMENE VOORWAARDEN GROOTHANDEL

Als winkelier kunt u BL-ij verkopen in uw winkel, stuur een mail naar info@bl-ij.nl en u ontvangt voorwaarden en wholesale prijslijst.
Annuleren van uw order kan NIET meer NA ontvangst van de orderbevestiging! U ontvangt een factuur per mail of bij uw bestelling.
Alle artikelen zijn leverbaar zolang de voorraad strekt, als een artikel is uitverkocht kan het zijn dat deze niet meer terug komt in de collectie en plaats maakt voor een nieuw artikel.

Afname
Minimale afname per artikel staat vermeld op de actuele prijslijst die u per mail ontvangt.

Betaling
Bedragen zijn excl. btw en verzendkosten. U ontvangt na een geplaatste order een factuur per mail.
Betaling dient vooraf gedaan te worden, u ontvangt een pro-forma factuur.  Betalingstermijn is 14 dagen. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling verzonden.

Verzending
Indien uw bestelling op voorraad is wordt uw bestelling in de regel dezelfde week verzonden.

Verkooplocatie
Verkoop van BL-ij geldt voor de samen overeengekomen verkooppunt. Opent u een nieuwe (web)winkel, dan zou ik daar graag van op de hoogte worden gesteld.

Verkoopprijzen
De advies verkoopprijs is een richtlijn, wilt u daarvan afwijken dan graag in overleg.

Copyright BL-ij© 2024
Er rust een copyright op alle afbeeldingen van BL-ij. Alle rechten voorbehouden.
Reproductie van een product van BL-ij is verboden. Bij schending van het auteursrecht (intellectueel eigendom) wordt aangifte gedaan.

Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij BL-ij.

BL-ij© 2024 te Arnhem | KVK: 09191318 | BTW: NL001871904B91