Als ontwerper maak ik diverse producten die als independent label verkocht worden in binnen en buitenland; bekijk hieronder een selectie van  BL-ij kaarten en stationery .
Naast een eigen collectie ontwerpen en in de markt zetten vind ik het ook leuk om voor jou te ontwerpen. Dat kan direct na aanleiding van een BL-ij product, zoals bijvoorbeeld een schrift speciaal voor jouw bedrijf/evenement of  ik denk met je mee voor een persoonlijk ontwerp voor jou. Zoals een kaart om iets te vieren!

Naast grafisch ontwerpwerk, kan ik ook met je meedenken over de inrichting van je winkel, sfeermomenten creëren of exposities inrichten.

Bekijk hier alle origami geboortekaartjes.  Kijk voor werkwijze en prijzen op deze pagina.

Bekijk hier een selectie van de ‘gewone’ geboortekaartjes.

Kijk voor werkwijze en prijzen op deze pagina.

Trouwkaarten, jubileum kaarten of huwelijksbootjes.

Kijk voor werkwijze en prijzen op deze pagina.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden; van huisstijl, jubileumkaart, tasjes of webdesign.

Als winkelier is het soms lastig om een unieke collectie bij elkaar samen te stellen, zou je wel eens een eigen kaarten serie willen hebben of een ander stationery item? Samen met jou maak ik een unieke eigen collectie voor je, die je misschien ook wel door kunt voeren in je eigen huisstijl; Cadeaubonnen, stickers, inpakpapier of zelfs tasjes!

Hier enkele voorbeelden van exposities, beurs inrichtingen en decoraties die ik voor een winkel of lunchroom heb gecreëerd.

Heb je een winkelruimte en weet je even niet hoe je de winkel fris wilt inrichten of wil je in een thema decoratie bijv. een speciale kerstsfeer? Genereer meer bezoek naar je winkel door een mooie expositie die ik voor je samenstel en inricht. Of hulp nodig bij het samenstellen van een uniek assortiment? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een kleine selectie van de schrijfwaren collectie BL-ij. Alle producten die nog te koop zijn kun je vinden in de shop.