Pronkstuk op je bureau! • BL-ij tapehouder

Uitbreiding collectie stationery met tapehouder.

Pronkstuk op je bureau!

In dit feestelijke jubileum jaar breidt BL-ij de papieren collectie uit met een uniek, handgemaakt bureauaccessoire: de BL-ij tapehouder, een pronkstuk voor op het bureau! Vakmanschap en handwerk komen samen in deze eerste uitstap naar ruimtelijk design. Net als de pure en duurzame materialen staal, messing en hout. Wat blijft zijn de BL-ij kleuren: oud roze, antiek groen aangevuld met hoogglans zwart. Een duurzaam gemaakte eye catcher om een leven lang mee te gaan!

Vakmanschap uit eigen studio

De tapehouder wordt geheel in eigen studio gemaakt en alle onderdelen worden met de hand vervaardigd wat resulteert in een uniek product. De stalen basis is voorzien van een poedercoating in een van de drie kleuren, die mooi contrasteren met de afscheurstrip en de op maat gemaakte messing knoppen. De tape blijft op zijn plek middels een houten spoel.

Op een BL-ij tapehouder past natuurlijk het beste BL-ij tape. En omdat het dit jaar feest is, is er nieuw tape ontworpen in twee kleuren die naadloos aansluiten op de jubileumcollectie GOLD. Het is een feestelijke print van gouden driehoeken op een blauwe of roze ondergrond.