Ik ben er nog

Omdat sommige zich afvragen;
waar blijft BL-ij? hier een kleine privé update.
Het is inderdaad wat stil aan deze kant, op het werkfront dan wel, na vorig jaar verhuisd te zijn met de studio en ons privé huis ben ik december moeder geworden van een prachtige zoon. Heel optimistisch dacht ik na 3 maanden verlof er gewoon weer vol tegen aan te kunnen. Bleek dat even anders uit te pakken.

Na een heftige bevalling te herstellen van een ongeplande keizersnede, gebroken nachten en een totaal nieuw ritme is mijn hoofd creatief gezien even leeg. Een baby zet mijn wereld even op zijn kop en als meneertje eindelijk zijn middagslaapjes accepteert ben ik blij zelf even te kunnen zitten (en dit blogje even te kunnen schrijven;) Ook ons huis bleek bij aankoop optimistischer, er was toch nog een flinke verbouwing nodig om helemaal aan onze wensen te voldoen .

Vorig jaar is de studio ruimte die ik huurde verkocht en verhuisde we deze naar ons nieuwe huis. Lees; momenteel een kantoorruimte vol dozen, maar de ambitie is er om de nieuwe studio tzt. in onze tuin te gaan bouwen. Hierdoor zijn veel plannen op de lange baan geschoven, waaronder de tapehouder die we met de hand maakte in de studio, maar ook het uitbrengen van een nieuwe BL-ij collectie.

Met al deze veranderingen afgelopen jaar en na al meer dan 12 jaar BL-ij te runnen is er ook een tijd van bezinning aangebroken. Ik merk dat BL-ij op een kruispunt staat in ontwikkeling en ik toe ben aan een nieuwe weg. Welke producten of diensten ik daarbij vind passen is nog niet helder, maar in grove lijnen staat er wel een verandering voor de deur. Om deze vernieuwing goed uit te denken hebben we even een pauze ingelast. Dat is ook de rede dat er even geen nieuw stationery wordt ontworpen en we ook afwezig zijn op de retail beurzen als ShowUP.

Hoeveel tijd er nodig is weet ik nog niet en tot die tijd blijft de collectie nog zoals hij is en kun je gewoon blijven winkelen in de webshop tot het op=op is. Ter compensatie voor deze stilte is bijna de gehele collectie flink in de sale! (nee helaas is en komt de tapehouder niet in de sale, sorry).

Ik hoop dat jullie me blijven volgen op social media en zal mijn zoektocht naar een nieuwe BL-ij en een privé inkijkje proberen te delen op instagram.

Dus hopelijk wel tot ziens!