Keep moving forward

2013 was een fantastisch jaar in vele opzichten. Veel nieuwe ideeën, opdrachten en nieuwe stappen gezet.
Begin van het jaar richtte ik samen met product ontwerpster Yvette Jacobs Little black book op. Na de lancering in augustus, tijdens ShowUP waar onze collectie enthousiast ontvangen is, zijn we als een speer gegaan. Vele product ideeën liggen op het schap te wachten tot ze uitgevoerd kunnen worden. Dat vraagt om een nieuwe stap te zetten.
Daarom hebben we besloten om (wederom) te verhuizen, maar dit keer pakken we het grondiger en groter aan. In een fijne grote werkplek waar we BL-ij en Little black book samen in onderbrengen en zo al die ideeën kunnen gaan uitvoeren.

Al die plannen vragen wel om meer aandacht, daarom hebben we besloten géén vaste winkel meer in onze nieuwe studio te maken. Maar dat wil niet zeggen dat je ons niet meer kunt opzoeken. We willen je juist op speciale momenten verwelkomen, op momenten dat we je alle aandacht kunnen geven!
Volg je BL-ij en Little black book op Facebook, dan weet je precies wanneer we je welkom heten in onze studio/shop. Als je je hier inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je ook nog eens exclusieve uitnodigingen met speciale acties en/of cadeautjes!

Meld je aan voor de Nieuwsbrief
Verder blijven we 24/7 online geopend in onze webshop, dus je hoeft geen afscheid te nemen van ons!

ons nieuwe adres vanaf 1 februari: Verlengde Hoflaan 98, 6822ED Arnhem

In 2014 gaan we volle kracht vooruit in ons nieuwe onderkomen en hopen we dat het net zo’n fantastisch (zo niet nog beter) jaar gaat worden. We hopen dat jullie ons blijven volgen en opzoeken.
Alvast de beste wensen voor het  komende jaar en graag tot ziens.

Tot 18 januari zijn we nog te vinden in de Bentinckstraat 55